מטחנות קפה

מטחנות קפה מקצועיות

בגלריה תמצאו מטחנות קפה ידניות לבית או לעסק מהחברות המובילות בעולם
אל תטעו נושא רכישת מטחנת הקפה לא פחות חשוב מרכישת מטחנת הקפה!

מגוון מטחנות קפה מקצועיות גם חדשות וגם משומשות!

ברכישת מטחנת קפה אתם צריכים לקחת בחשבון שסוגי הפולים לטחינה, תהליך טחינת הפולים ושימורם הינם מרכיבים חשובים בשימוש במכונה לטחינת קפה ובאיכות הקפה אותו תשתו.

שימור פולי קפה לטחינה במטחנת קפה

פולי קפה הנחשפים לאויר מתחילים לאבד מטעמם, לכן קפה טחון מגיע באריזה סגורה הרמטית ולכן מומלץ  לרכוש פולי קפה טריים ולטחון אותם במועד סמוך ולא לאחר אחסון ארוך טווח.

תהליך טחינת קפה במטחנות קפה

בתהליך טחינת קפה גדל המגע של פולי הקפה הנטחנים עם האויר והמים ולכן חשוב לטחון את הפולים בסמוך למועד הכנת הקפה.

מרגע התחלת הטחינה, טעמו של הקפה מתחיל לדעוך והוא מאבד את טריותו בגלל המגע עם האוויר. תהליך הטחינה נמשך מספר דקות בלבד, והוא מבטיח את התאמת סוג הטחינה לסוג הקפה הרצוי, כן כן, לכל קפה סוג טחינה המתאים לו.

סוגי קפה וסוגי טחינת קפה

יש להתאים בצורה האולטימטיבית את סוג הטחינה לסוג הקפה כדי ליצור קפה טרי ואיכותי ביותר -

קפה גס, מיועד להכנת קפה פילטר, קפה קר או הכנת קפה באמצעות פרקולטור או פלנג'ר.

קפה טחון בינוני מיועד להכנת מקינטה, או לשימוש באמצעות מכונות קפה.

קפה דק מתאים להכנת אספרסו, קפוצ'ינו או נס קפה.

קפה עדין דק מאוד מתאים להכנת קפה בוץ או קפה שחור.

לקפה טורקי נדרשת טחינה דקה אף יותר.

 

ההשלכות של שימוש לא נכון בסוגי קפה משתנות. למשל, קפה דק מדי עלול לגרום לסתימת המסנן של מכונות קפה או ליצירת קפה בטעם שרוף, וקפה גס מדי עלול ליצור קפה חלש ומימי. כמו כן, רק התאמה אופטימאלית של סוג הטחינה לסוג מכונת הקפה / סוג הקפה הרצוי, היא זו שתבטיח קפה אחיד, בעל טעם איכותי וארומה מעולה.

 

אנחנו בגלריה יודעים להתאים לך את המטחנה בדיוק לצרכים שלך.

אנו מספקים ייעוץ חינם לגבי כל נושא הקפה, לגבי תיקון מכונות קפה והתאמת מכונת הקפה או מטחנת הקפה לצרכים ולטעם האישי שלך!

אז אנא פנו אלינו בכל שאלה!




לפרטים והצעת מחיר אילן אזולאי 054-3540020

טלפון: 054-3540020       דואר אלקטרוני: sales@coffeegallery.co.il      פייסבוק
נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות